Vi hjälper dig hitta en strategi för dina sociala medier.
Sociala medier är oerhört viktigt för många företag idag, syns du inte så finns du inte. Det kan vara svårt att hinna med alla sina kanaler, ännu svårare att hänga med i nya funktioner och trender på de olika plattformarna. Fokusera på det DU är bra på så kan vi ta hand om dina sociala medier. 
Kika på våra tre olika paket för att se om något passar dig! 


Konsultation
En engångskostnad för dig som vill ha konkreta verktyg för att sen själv sköta dina sociala medier.

Vi pratar förväntningar och mål med din sociala närvaro, kikar på statistik från dina  tidigare inlägg och tar fram ett bildspråk och en stil som går hand i hand med ditt varumärke och du får unika mallar skapade för just dig att utgå ifrån. 

Pris 12 000 kr ex moms
Pytte-paketet
För dig som gärna postar några inlägg själv men inte alltid har tid och vill ha hjälp för att hålla igång dina sociala medier kontinuerligt. Du får hjälp med att hitta strategier, läsa av statistik, generera kampanjer och sponsrade inlägg, skräddarsytt innehåll i form av både bilder, video, animation och grafik. 
- 2 st inlägg / vecka på Instagram
- 2 st inlägg / vecka på Facebook
- 2st inlägg / månad på LinkedIn
Pris: 15 000 kr ex moms per månad

Baddar-paketet
För dig som inte vill lägga din egna tid på ditt företags sociala medier. Vi tar fram en bildbank med skräddarsytt innehåll i form av både bilder, video, animation och grafik. Postar kontinuerligt, kommer med kampanjidéer, analyserar statistiken och rapporterar resultat och utvecklingspotential varje månad direkt till er.  
- 4 st inlägg / vecka på Instagram
- 4 st inlägg / vecka på Facebook
- 4st inlägg / månad på LinkedIn
Pris: 25 000 kr ex moms per månad 
Submit
Tusen tack"
Back to Top