Det är vi som är Good Stuff!
Är du ute efter illustrationer, bilder, animationer, filmer, broschyrer, banners, hjälp med marknadsföring, strategier för sociala medier? - Digitalt eller tryck spelar ingen roll, vi har koll på hur det fungerar och vad du behöver. Med våra olika bakgrunder från branschen inom både tryck och digitalt så är vi den optimala helhetslösningen för dig. 
Moa har 4 års erfarenhet som Motion Designer. Hon har även läst hållbar varumärkes-strategi och hjälper dig gärna med hur du som företag kan marknadsföra dig ur hållbarhets-perspektiv.  Moa jobbar med allt från grafisk design till animationer, illustrationer och videoredigering och har jobbat med kunder så som Vogue Australia, Oyuki, Patagonia m.m.
Elin har 3 års erfarenhet som Digital Content Designer. Under senaste året har hon jobbat mycket med layout och produktion för print, växlat med snabba videoproduktion för bland annat Red-Bull Sveriges sociala medier. Hon är en av dem som driver On Edge - Sveriges största forum för tjejer som söker äventyr där rollen som head av social media vilket innefattar projekt koordinering, kampanjer, event, foto, film och ambassadörsprogram. 
Submit
Tack för ditt mail, vi hör av oss så snart vi kan.
Back to Top